Nieuws
publicatiedatum: 03-12-2019

Wil je graag meer verdienen? Lees hier tips om je salaris te laten groeien!

Het leven wordt duurder met de dag. Dan is het fijn als je salaris ook wat groeit! We geven je een paar tips om je salaris te zien stijgen. 

Onderhandel met je baas
Schroom niet om je werkgever te vragen om een salarisverhoging! Dit is de kortste en snelste weg naar meer salaris. Krijg je nul op je rekest? Vraag dan aan je werkgever wat ervoor nodig is om wel de verhoging te krijgen én maak een deal! Zodra je dan aan die voorwaarde(n) voldoet, kun je weer naar je baas en succesvol een verzoek indienen voor een verhoging. 

School je bij
Verloont je bedrijf op basis van diploma’s en genoten opleidingen?  Dan is het zeker geen slecht idee om je bij te scholen. Denk hierbij aan een avondcursus wat te combineren is met je werk? Of een thuisstudie?  Je kan ook denken om meer de specialistische kant op te gaan, wordt een specialist in je vak. Of totaal de andere kant op: een omscholing voor een ander functie?!
Het is een investering van tijd en geld, maar uiteindelijk zul je er ook meer voor terugkrijgen! 

Verhuis naar het buitenland (wow)
Dit is een tip voor de echte avonturiers! Werk je voor een multinational, stel je dan kandidaat om naar het buitenland te trekken. Dit gaat vaak gepaard met loonsverhoging, omdat werkgevers de baan in het buitenland aantrekkelijker willen maken. En wat denk je van extra’s zoals vergoeding voor de kosten voor woning, onderwijs voor je kinderen en dergelijke. En wie weet: kom je bij een bedrijf waar de werkdruk belastingdruk lager is en het weer zonniger!

Tijd voor een ander bedrijf
Zit een salarisverhoging er niet in bij je huidige baan.... Dan is het soms de beste optie om ergens anders te gaan werken. Dit is spannend, maar je begint wel met een schone lei. Én je kan bij de aanvang van je nieuwe baan meteen een beter salaris onderhandelen! Ga jobhoppen!

Tijd voor een totaal ander sector
Ook dit is een tip voor de echte avonturiers! Sommige salarissen zijn sector gebonden, dus het is niet alleen voldoende om een ander (maar zelfde soort) bedrijf te zoeken, maar juist beter om geheel buiten de sector te gaan. Hierdoor kan je aanzienlijk stijgen in je salaris. 


Zat van je huidige salaris? Geef jezelf een verhoging door een baan te zoeken met een beter salaris! Meld je hiervoor op onze site www.uitzendkrachten.nl .